Vanuit vrijheid

How to connect with your innerself?

Rebalancing

Waar verlang jij naar?

  • Zou je graag een rustig hoofd willen en minder gespannen willen zijn?
  • Zou je graag wat gemakkelijker kunnen voelen?
  • Ervaar je pijn of verdriet en wil je er zo snel mogelijk vanaf?
  • Ben je op zoek naar wat je zélf eigenlijk wilt of nodig hebt?
  • Zou je graag willen weten wat je op deze aarde komt doen en het leven met meer plezier willen beleven?
  • Ben je op zoek naar je zelf. Je échte zelf?
  • Zou je graag minder gevoelig voor prikkels van buitenaf willen zijn?
  • Zou je graag wat liever en zachter voor jezelf willen zijn?

Dan zou je bij Rebalancing wel eens op de juiste plek kunnen zijn. Het enige dat je nodig hebt is een flinke dosis nieuwsgierigheid naar jezelf. En vaak ook wat geduld. Want iets wat je nog niet kunt en waar je écht naar verlangt dat kun je leren door te oefenen. Met wat geduld en zachtheid naar je zelf toe. Net zoals je ooit leerde zwemmen of fietsen. Daar was ook geduld en oefenen voor nodig.

Verandering is lastig
Als iets niet gevoeld of ervaren wil worden, kan er spanning in je lijf ontstaan. Als dit lang duurt, kan het zelfs pijn veroorzaken of heftige emoties, disbalans, verandering in je ademhaling of houding, (belemmerende) gedachten patronen of aannames. Het bepaalt onbewust je fysieke- of levenshouding. En vaak is het lastig dit te veranderen of de verandering blijven te laten zijn. Je hoeft dit niet alleen te doen.

Rebalancing, een lichaamsgerichte weg
Rebalancing is een lichaamsgerichte manier van werken. Tijdens een sessie nodig ik je uit om in je lijf aanwezig te zijn, te ademen, te voelen en te onderzoeken, steeds vanuit veiligheid. Hierdoor kun je leren wat je patronen zijn om niet te voelen of hoe je ademt. Hoe doet jouw lijf dat eigenlijk? Door daar bewustzijn op te krijgen, dat is het begin van voelen. Het begin van het vervullen van je verlangen.

Van rups naar vlinder, van stilte naar bewegingStilte wordt beweging
Door aanraking, adem en bewustzijn te brengen waar geen bewustzijn was, komt er beweging waar het stil was. Het kan gaan bewegen en stromen in jou.

Verbinding tussen lijf, mind en emoties
Als het beweegt en stroomt, kan er ruimte komen en ontspanning. Je leert te luisteren naar wat je lijf je te zegen. En je kunt verbinding voelen tussen je lijf, mind en je emoties. Je wordt een bewust mens die voelt en kan zijn met alles wat is. Met compassie voor zichzelf en de ander. Een prachtige reis naar jezelf.

Gun jij het jezelf ook om je verlangen te vervullen? Maak online een afspraak.

Is het geschikt voor mij?
Het is geschikt voor iedereen die bereid is met een open mind te voelen in zichzelf.

Praktisch
Een Rebalancing ® sessie duurt 1,5 uur en kost € 90. In overleg is ook een sessie van 1 uur mogelijk voor  € 60. Maak een afspraak en ervaar zelf. 

Meer over Rebalancing weten?
Luister dan hier mijn podcast of lees verder.

 

Afspraak

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden