Zijn wie je bent

How to connect with your innerself?

Rebalancing

Wat is Rebalancing?
Rebalancing is een lichaamsgerichte manier van werken. Door het lijf aan te raken, kun je in contact komen met emoties die in je lijf zijn opgeslagen. Tijdens een sessie nodig ik je uit om in je lijf aanwezig te zijn, te ademen, te voelen en te onderzoeken. Door volledig te omarmen wat je lijf je wil vertellen, wordt je een stukje completer. Er ontstaat meer ontspanning in je lijf en hoofd en er komt vanzelf meer ruimte om vanuit vrijheid te leven en je eigen plek in te nemen.

Ervaar zelf, maak een afspraak
Maak een afspraak voor een sessie ontspanningsmassage met rebalancing technieken en ervaar zelf de ontspanning van je eigen lijf.

 

Oorsprong
Rebalancing is oorspronkelijk ontstaan in het groei- en meditatiecentrum van de spirituele meester Osho. Deze heeft als geen ander herkend dat het lichaam de tempel is van de ziel, als vrije natuurlijke aard. Rondom Osho verzamelden zich westerse lichaamswerkers en therapeuten met diverse expertises (als Rolfing, Feldenkrais, Trager, Alexandertechniek, Craniosacraal-therapie en bio-energetica). Rebalancing ontstond uit de synthese van deze bijzondere westerse vormen van lichaamswerk met de Oosterse meditatieve benadering van Osho.

Meer dan 30 jaar Rebalancing in Nederland.
De Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn werd in 1989 opgericht door Deva Barbara van Rooyen, Rob Merkx en Jeanine van Deursen.

Meer informatie
Meer informatie kun je vinden op de websites van de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn of op Rebalancing Nederland. Op deze laatste site staat staat ook een prachtig filmpje

Afspraak

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden