In vrijheid

How to connect with your innerself?

Rebalancing

Rebalancing heeft het lichaam als ingang. Het lichaam is de spiegel van je ziel en je emotionele staat. Maak contact met je échte zelf en leef voluit!

Waar verlang jij naar?

  • Rust in je hoofd
  • Zou je graag voluit het leven willen inademen?
  • Ontdekken wie je zelf bent, wat je zélf graag wil
  • Zachtheid en liefde voor jezelf
  • luisteren naar je lichaam in plaats van naar je hoofd
  • Ont-spanning
  • Heling van je trauma

Dan zou je bij Rebalancing wel eens op de juiste plek kunnen zijn. Het enige dat je nodig hebt is nieuwsgierigheid naar jezelf. En vaak ook wat geduld. Want iets wat je nog niet kunt en waar je écht naar verlangt dat kun je leren door te oefenen. Net zoals je ooit leerde zwemmen of fietsen. Daar was ook geduld en oefenen voor nodig.

Verbinding tussen lijf, mind en emoties
Alles is al in jou aanwezig, maar door uit contact te zijn met je lichaam, lijk je stukjes van jezelf te zijn kwijtgeraakt. Ze zijn er nog wel maar je hebt er geen contact mee en het hoofd heeft geen idee hoe dat te doen. Bij Rebalancing leer je te luisteren naar wat je lijf je te zeggen heeft. De balans tussen je hoofd en lijf wordt hersteld. Je kunt weer de verbinding voelen tussen je lijf, mind en je emoties en je bent een geheel. Rebalancing is een prachtige reis naar jezelf, naar wie je écht bent.

Wat is Rebalancing?

De ingang bij Rebalancing is het lichaam. Het aanraken en aangeraakt worden is de kern van het lichaamswerk. Dit gaat niet alleen over contact tussen mij en jou maar vooral over bewust contact van jou met jezelf.

Ik gebruik verschillende technieken bij het aanraken van subtiel, energetisch tot diep. Ook werk ik veel met adem, stemexpressie, het innerlijk kind, zelfonderzoek, het lichaam spiegelen en voice-dialogue.

Gun jij het jezelf ook om je verlangen te vervullen? Maak online een afspraak.

Is het geschikt voor mij?
Het is geschikt voor iedereen die bereid is met een open mind te voelen in zichzelf.

Praktisch
Een Rebalancing ® sessie duurt 1,5 uur en kost € 90. In overleg is ook een sessie van 1 uur mogelijk voor  € 60. Maak een afspraak en ervaar zelf.

Als je aanvullende verzekerd bent, is het mogelijk dat je verzekering de sessie deels vergoed. Rebalancing valt onder natuurgeneeskunde of alternatieve geneeswijzen.

  

Meer over Rebalancing weten?
Luister dan hier mijn podcast of lees verder.

 
 

Afspraak

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzenden