Spirituele proeverij 10 en 11 juni

Rebalancing Proeverij

Een heel weekend lang in Noordwijk Binnen! Kom heerlijk langs op onze spirituele proeverij bij café LiefdeWerk in de Kerkstraat 40a.  Geniet hier van bijzondere ontmoetingen, heerlijke live muziek én van het gezellige terrasje! Team LiefdeWerk Zaterdag  10.00-17.00 uur  Herinner je Hart – Angela Roelen (LiefdeWerk) Ontspan met Jikiden Reiki – Maya Kanhai Healing – Jacqueline Holman … Verder lezen?

Wat is trauma?

Trauma leestip: de Tijger ontwaakt, Peter Levine

Toen ik naar de film van Gabor Maté ging over trauma had ik ook wat boeken over trauma meegenomen. Vorige week heb ik het boek van Peter Levine – ‘De tijger ontwaakt’ opnieuw gelezen. Een heel fijn boek om te lezen. Gemakkelijk geschreven. Ik merkte dat ik weer nieuwe dingen eruit oppikte omdat ik zelf … Verder lezen?

Aanraken. Ben jij er ook zo aan toe?

Vanaf 15 december met jezelf, in jezelf, bij jezelf. Het kan confronterend zijn. Het kan rustgevend zijn. Wat was het voor jou? Heb je tijd genomen om meer naar binnen te keren. Jezelf te onderzoeken. De tijd genomen om te voelen. Waar je anders aan voorbijgaat. In de drukte en haast van het huidige leven. … Verder lezen?