Tao & Qigong bij Adamas Inloophuis

Ik ben er trots op om te kunnen vertellen dat ik ga lesgeven bij Adamas Inloophuis. Een hele mooie organisatie die zich inzet voor mensen met kanker, hun naasten en hun nabestaanden.

De lessen zijn vanaf half februari en de precieze data zullen nog volgen. We gaan zachte bewegingen doen (Qigong) ondersteunde door klanken. Het geeft ontspanning, balans en meer vitaliteit.

De lessen zijn voor iedereen geschikt die zin heeft in ontspanning en even alles loslaten.

Nagekomen bericht: de lessen zijn elke donderdag van 10.00 – 11.00 voor gasten en hun naasten van het Adamas Inloophuis.

3 gedachten over “Tao & Qigong bij Adamas Inloophuis”

  1. Op mijn helende reis kwam ik via Adamas in bij de eerste les terecht. Qigong. Wat het deed met mij? De kalme bewegingen, de klanken en de begeleiding met instructie afgewisseld met jouw geleide meditatie maakten dat ik helemaal met mijn aandacht in mijn eigen lojf begon te voelen. Bijzondere ervaring voor mij: vanuit de diepte welden er tranen op en zonder oordeel, verhaal of drama wist ik welk verdriet hier een uitweg zocht en zo kon ik het laten gaan en loslaten. Nog enkel dagen had ik rust en een soort helder overzicht in mijn hoofd en voelde mijn lichaam al beter aan. Je komt voor mij op het juiste moment op mijn weg naar heelwording.

    Beantwoorden
  2. Ik heb nu een paar x mee mogen doen met de Tao Qigong in het Adamas inloophuis. Ik vind het bijzonder wat een positieve invloed dit heeft op mijn lichaam en geest. Ik ben na de les vol met energie en ernaar tegelijkertijd een innerlijke rust. Ik kan het iedereen aanbevelen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.