Loslaten. Ben jij er klaar voor?

Wat een lekkere zomer was dit toch. Ik ben helemaal opgeladen met ontzettend veel licht en energie en heb weer veel kunnen loslaten.

Loslaten

Het najaar en de winter zijn de tijd om naar binnen te gaan. Te ontdekken wat er te voelen valt en te onderzoeken of je erbij kunt blijven in plaats van je aloude strategieën zoals wegstoppen, negeren etc. Tijdens de Healing Tao en Qigong les leren we veel over loslaten. Het begint al bij de warming up: het shaken, ofwel de ‘letting-go Qigong’. Kun jij alles loslaten? Of is er veel controle? In elke Qigong valt hier wat in te ontdekken en te oefenen. Sta je stevig op de grond of wankel je op je voeten? Waar ben jij tijdens het oefenen? In de les hebben we steeds aandacht om laag te zijn. Bij je buik, je voeten, de aarde. En niet in je hoofd. Dit geeft stevigheid. En ruimte in je hoofd. Hierdoor kun je ook vanzelf de dingen in je hoofd loslaten. En dat voelt fijn en rustig.

En wat daar ook bij helpt zijn de helende klanken. Daarmee breng je je organen in balans en tril je los wat je niet meer nodig hebt. Oude emoties die lang bij je zijn, of pas net. Verdriet, rouw, angst, ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg, boosheid, zorgen. Deze kun je allemaal loslaten. Niet vanuit je hoofd, vanuit moeten. Maar vanuit een zachte intentie, met een glimlach. En dan wordt er ook ruimte gemaakt voor positieve emoties. Daardoor vind je een nieuwe balans. Voor jou en je organen, jouw gezondheid. Ben jij er klaar voor?

Ik nodig je uit om dit samen met mij te komen doen in Floralis in Lisse.

Healing Tao & Qigong in Floralis

De lessen Healing Tao & Qigong zijn op dinsdag- en donderdag avond. En op woensdag en vrijdag morgen. Op de website vind je meer info over het rooster en de tarieven. En daar kun je je ook inschrijven voor de lessen of een proefles.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.