Corona en Healing Tao & Qigong lessen

Tijdens de persconferentie van 24 november 2020 werden de nieuwe regels bekendgemaakt voor sportscholen. De lessen Healing Tao & Qigong vallen onder de regels voor sportscholen. Je kunt de regels nalezen op de site van het RIVM

Wat betekent dit voor mij?

Dit betekent dat per les er maximaal 4 deelnemers kunnen zijn plus mijzelf als docent. Het is daarom extra belangrijk om zo tijdig mogelijk je afmelding door te geven zodat ik kan kijken of je op een andere les terecht kunt. Hierbij houd ik uiteraard rekening met het maximum van 4 deelnemers per les.

Uiteraard wordt er nog steeds geventileerd voor, tijdens en na de les. Ook worden de materialen, de ruimte en de stoelen goed schoon gemaakt.

Is er nog een plekje beschikbaar?

Op dit moment is de dinsdag vol. Op woensdag en donderdag is er op beide lessen nog 1 plekje vrij..

Proeflessen

Normaal gesproken kun je een proefles tijdens elke les nemen. In verband met Corona is het wenselijk om de groepjes zo min mogelijk te laten variëren.

Om toch proeflessen te geven, geef ik nu 1 x per maand op zaterdag een proefles van 10.00 – 11.30. Deze is nog steeds gratis. De datum van de eerstvolgende proefles staat steeds op Facebook

Is Healing Tao & Qigong mogelijk als je Corona hebt gehad?

Het antwoord daarop is volmondig ja. Je kunt op je eigen energie niveau meetrainen, staand of zittend. De Long Qigongs en klanken zijn goed voor iedereen en juist ook voor ex-Corona patiënten. Door de klanken en Qigongs kan er meer ademruimte komen. Ook wordt er gewerkt aan de eventuele blokkades in de Long meridiaan. Dat is heel fijn als je van Corona aan het herstellen bent.

Ik heb inmiddels 1 ex-patiënt in de les en zij heeft er echt baat bij.

Angélique Dencker, Happy met Tao

 

Summary
Corona en Healing Tao & Qigong lessen
Article Name
Corona en Healing Tao & Qigong lessen
Description
Wil je weten waarom Healing Tao & Qigong goed is als je Corona hebt gehad of wil je weten of er nog proeflessen zijn? Lees dan dit blog.
Author

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.